Als je zondag tussen 13:00 en 17:00 uur in de binnenstad acteurs, dichters of muzikanten tegen het lijf liep dan was dat niet zonder reden. TAQA Theater De Vest en de winkeliers zorgden er met de tweede editie van 'Kijken, kijken, kopen' weer voor dat commercie en cultuur elkaar tegenkwamen.

In meer dan 30 winkels werden korte optredens gepresenteerd om dikwijls nietsvermoedend, winkelend publiek te confronteren met cultuur. Anderzijds konden de mensen die speciaal voor de optredens kwamen zich laten verrassen door winkels die ze nooit eerder hadden bezocht, vertelt Marijke van den Muijsenberg, hoofd programmering en marketing van Theater De Vest.

Vorig jaar kwamen er ongeveer 10.000 bezoekers af op deze culturele middag in de stad, voor dit jaar hoopte Van den Muijsenberg op 12.000 bezoekers. Hoeveel het er uiteindelijk waren is nog niet bekend.

Pin It
Bekeken: 4430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/