Alkmaar, 29 oktober 2012. Op zondag 4 november a.s. organiseert Soroptimistclub Alkmaar e.o. een ‘Benefietconcert’ voor het goede doel. Sopraan Mirjam Betjes uit Heemskerk zal die middag vele prachtige highlights uit opera, operette en musical ten gehore brengen. Zij wordt op piano begeleid door pianiste Deborah Pardy uit Heiloo. Het concert vindt plaats in de Remonstrantse Kerk in Alkmaar aan het Fnidsen 33-37. Ontvangst met koffie: 14.30u. Start van het concert: 15.00u. Tijdens het concert is er een pauze met drankjes en hapjes. Ook is er een wijnverkoop voor het goede doel. De opbrengst van deze middag is bestemd voor ‘Resto VanHarte’ in Alkmaar. Kaarten: € 12,50., incl. koffie.

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid voorkomen. De organisatie kookt in Alkmaar twee maal per week voor wijkbewoners een betaalbaar driegangenmenu. Resto VanHarte wil hierdoor het isolement doorbreken en mogelijkheden bieden voor gasten en vrijwilligers om weer een sociaal netwerk op te bouwen. Samen eten aan de eettafel is bij uitstek de plek om met elkaar in gesprek te gaan en een afspraak te maken iets te ondernemen! De drijvende kracht in de keuken zijn de vrijwilligers; door hun inzet is dit mogelijk. Soroptimistclub Alkmaar draagt deze organisatie een warm hart toe en heeft Resto VanHarte in 2012 uitgeroepen tot hun goede doel. Resto VanHarte heeft in Alkmaar twee locaties: De Mare en Overdie. Informatie vindt u hier.

Pin It
Bekeken: 3223x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/