Alkmaar, 01 november 2012. Het hing al in de lucht maar burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad nu officieel voor om de mogelijkheden te onderzoeken om Poppodium Victorie onder te brengen in het pand van de Harmonie aan het Doelenveld. De huidige locatie van Victorie aan de Breedstraat beschikt over onvoldoende mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot het zo gewenste regionaal poppodium. Vorig jaar is een onderzoek uitgevoerd met als conclusie dat het ontwikkelen van de Waerdse Tempel niet realistisch is en dat het ontwikkelen van Victorie minder afbreukrisico met zich meebrengt.

Vervolgens heeft de gemeente Alkmaar een programma van eisen opgesteld voor een regionaal poppodium. Op basis van dit programma van eisen heeft de gemeente Alkmaar onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en daaruit is gebleken dat van voor Victorie alleen de Harmonie voldoende mogelijkheden biedt voor de ontwikkeling tot regionaal poppodium.

Als Victorie inderdaad verhuist naar de Doelenstraat zijn daarmee alle mogelijke alternatieven voor Provadja van tafel. Het filmhuis wordt dan niet alleen gedwongen om op twee verschillende locaties activiteiten te ontwikkelen, maar ook om onderdak te zoeken bij het commerciele JT Bioscopen. Daarmee is de gevreesde 'Overstadvariant' onvermijdelijk. In december 2011 werd een motie om Provadja in de Harmonie te huisvesten al weggestemd.

 

Pin It
Bekeken: 2009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/