Alkmaar, 6 november 2012. Op vrijdag 9 november organiseert Victorie een feest met als thema Drag Kings & Queens. In samenwerking met Super Sissy wordt voor een uitbundige avond gezorgd. De bekende diva gaat optreden en draaien. Andere DJ's die de avond invulling geven zijn DJ Duo, G-Team en Lady L.A. Bella. Drag Queen Sheeza Hoo maakt ook haar opwachting. De VJ is Liesbeth.

Diva Mayday geniet bekendheid sinds hij een travestieverkiezing won onder leiding van Nickie Nicole. Mayday trad vervolgens regelmatig op in de RoXY en iT. Daarna heeft hij het draaien erbij opgepakt en in 2010 kwam daar nog eens de organisatie bij van de goedbezochte feesten 'Can you feel it?' in de Amsterdamse club AIR. Die feesten brengen de nostalgie van Club iT terug.

Pin It
Bekeken: 1462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/