Alkmaar, 8 november 2012. ’Held van Alkmaar'. Dat is de nieuwe titel waarmee vrijwilligers in Alkmaar onderscheiden kunnen worden. Er zijn naar schatting 17.000 vrijwilligers in de gemeente. Allemaal mensen die belangrijke of zelfs onmisbare hulp verlenen. De betiteling is door de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (VCRA) in het leven geroepen. Daarbij horen natuurlijk medailles, en deze zijn nu klaar om uit te reiken. De huldiging van de eerste 'helden' zal op 7 december plaatsvinden in het stadhuis, op de Internationale Dag van de Vrijwilliger. Wethouder Anjo van de Ven zal de medailles opspelden. Het is de bedoeling dat deze ceremonie jaarlijks gaat plaatsvinden. 

Inwoners van Alkmaar kunnen zelf 'helden' voordragen. Van de nominaties zullen er uiteindelijk 150 geëerd worden. Tot 12 november kan iedereen zijn favoriete vrijwilliger voordragen. Dit kan op de website van de Vrijwilligers Centrale. Men kan ook bij de Centrale langsgaan aan de Bagijnenstraat 11 om een formulier in te vullen.

 

 
Pin It
Bekeken: 1400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/