Alkmaar, 9 november 2012. Waterwereld de Hoornse Vaart in Alkmaar doet mee aan de 'zwembad van het jaar' competitie en daar heeft zij de hulp voor nodig van alle inwoners van Alkmaar en omstreken. Door stemmen binnen te halen via verkiezingssite kan het zwembad als beste zwembad van Nederland worden beoordeeld. De uitreiking de Awards voor alle categoriën vindt plaats op 28 november 2012 tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem. De nummer één positie is nog niet behaald, dus er zijn nog meer stemmen nodig. Tot en met 23 november 2012 kan er gestemd worden op de genomineerde binnen- en combizwembaden. 

Waterwereld de Hoornse Vaart strijdt in de 'zwembad van het jaar' competitie mee in de categorie van zwembaden met meer dan 200.000 bezoekers per jaar. De concurrentie is hevig. Op dit moment scoort de Hoornse Vaart goed qua beoordelingscijfer, maar ook het aantal stemmen telt mee (voor 30%) voor de einduitslag en daar schort het nog aan bij de Hoornse Vaart.

Bijna alle inwoners van Alkmaar (en omstreken) zijn bekend met het zwembad de Hoornse Vaart. Het zwembad is de trainingslocatie en thuisbasis van Zwemvereniging DAW, een vereniging die talentvolle zwemmers, poloërs en schoonzwemsters heeft voortgebracht, en wekelijks zwemlessen aanbiedt aan alle leeftijden. Het zwembad kan betiteld worden als echt waterparadijs door de aanwezigheid van een golfslagbad, buitenbad in de zomerse maanden, uitgebreide water (peuter) speeltuin en spectaculaire overdekte glijbaan.

Wie stemt, steunt overigens meteen een goed doel. Partners van de verkiezing doneren voor iedere stem € 0,05 aan Kika. Kika staat voor Kinderen Kankervrij en zet zich in voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Voor alle zwembaden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!

Stemmen kan hier.

20121109 HoornsevaartPeuterbad

 
Pin It
Bekeken: 1416x
https://ee.itk.ac.id/data/