Woensdagavond heeft de politie een 39-jarige man uit Alkmaar aangehouden op de A8 onder Zaandijk omdat uit controle van het kenteken bleek dat de eigenaar bekend was bij de politie in verband met overtredingen van de Opiumwet. Nadat de politie de bestuurder had laten stoppen bleek er uit het voertuig een henneplucht te komen. In de auto vond de politie een mes en wikkels met harddrugs, vermoedelijk speed, en een tas met diverse soorten hard- en softdrugs.

Naar aanleiding van de vondst stelde de politie donderdag een onderzoek in in de woning van de verdachte aan de Karveelstraat in Alkmaar. In de tuin vond de politie een kweekbak met drie hennepplanten. In een kast in de woning bleken zestien planten te staan. De politie heeft het mes, de drugs en de apparatuur van de hennepkwekerij in beslag genomen.

Pin It
Bekeken: 3908x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/