Alkmaar, 10 november 2012. Volgend weekend is het zover. Op zaterdagavond 17 november om 20:00 uur zal er een ongewoon evenement plaatsvinden in het AFAS Stadion, genaamd Sweet Sixty. Het avondje stappen is niet toegankelijk voor het standaard uitgaanspubliek, maar speciaal gericht op 50-plussers. De Kees Kist lounge wordt getransformeerd om de sfeer van de jaren '50 en '60 uit te ademen. De muziek die gedraaid wordt komt uit de jaren '60. Optredens zullen er zijn van The Surphonics, Toni Macaroni en The Fortunes. Er zullen ook DJ's platen draaien uit die tijd. Verzoekjes zijn welkom.

Het Alkmaarse Check Events startte Sweet Sixty om vitale vijftigers en zestigers een sfeervolle en leuke avond te bezorgen, want normaal gesproken is er voor deze groep wat dat betreft niet zo heel erg veel te doen. Het thema is gekozen om oude tijden te doen herleven. Daarnaast spreekt de muziek van vandaag de dag de meesten in de doelgroep niet aan. The Surphonics, die muziek speelt van de Beach Boys tot The Hollies, en Toni Macaroni and his Swinging Devils gaan terug in de tijd. Net als de band The Fortunes, die een langdurig optreden als hoogtepunt zullen geven.

De sfeer wordt gecreëerd met posters, verlichting, meubilair, kleurrijke jukeboxen enzovoort. De grote zaal wordt opgedeeld in drie gedeelten. In twee van de ruimten staan podia. De derde ruimte is bedoeld om even bij te komen van het dansen, gezellig te praten en om te luisteren naar grammofoonplaten op een oude juke box. Er is een hoek waar oude retro spullen uitgestald staan en verkocht worden. Mochten bezoekers het geheugen even willen opfrissen om de juiste pasjes te kunnen maken, is dat mogelijk bij een dansdemo waar men mee aan kan doen. Er zijn geen kledingvoorschriften, maar verkleden wordt aangemoedigd. Mensen met een auto van voor 1980 mogen hem zelfs vooraan zetten.

De organisatie raadt iedereen dringend aan kaarten in de voorverkoop te reserveren. Toegang kost 25 euro (excl. 6% btw), inclusief parkeren direct naast het stadion is daarbij inbegrepen. Als er nog kaarten verkrijgbaar zijn aan de deur, kosten ze 30 euro (excl. 6% btw) in kontanten. Het feest begint om 20:00 uur en eindigt middernacht. De zaal opent om 19:30 uur. 

Reserveren kan via de website van Check Events. Hier is ook uitgebreide informatie te vinden.

Pin It
Bekeken: 1454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/