Alkmaar, 15 november 2012. Maandag 19 november komt Jaap Smit spreken in Alkmaar. Als voorzitter van het CNV landelijk is hij een bekende figuur in Den Haag en de vakbondswereld. Voorheen werkte hij negen jaar als predikant in enkele gemeenten en vier jaar als geestelijk verzorger voor de Koninklijke Landmacht. Vervolgens was hij werkzaam voor de adviesbureaus KPMG en Andersson Elffers Felix. Jaap Smit was algemeen directeur van Slachtofferhulp Nederland voor hij werd benoemd tot voorzitter van het CNV in 2010. De titel van de lezing luidt: "Is er nog ruimte voor een verhaal?"

We leven in een tijd waarin vrijwel alle vraagstukken gereduceerd lijken te worden tot een financieel economische afweging. Individuele gevallen verdwijnen in de grote getallen van vandaag. Solidariteit is niet meer dan een forse rekening die gepresenteerd wordt. Een regeerakkoord dat vrijwel met geen woord rept over de vraag wat een samenleving maakt tot een samenleving. De christen democratie is gebaseerd op een verhaal waarin het nu juist gaat om de menselijke maat, om verantwoordelijkheid voor elkaar en voor het geheel, een verhaal dat de burger niet reduceert tot een klant, maar promoveert tot mede eigenaar van de overheid. Is er nog ruimte voor dat verhaal en zo ja, hoe vertellen wij dat dan?

De bijeenkomst vindt aanstaande maandag 19 november plaats in de Vrijheidskerk Hobbemalaan 2. De bijeenkomst is voor een ieder vrij toegankelijk en start om 20:00 uur. Na de lezing is er gelegenheid om in gesprek te gaan met Jaap Smit. De avond wordt afgesloten met een informele borrel. Tijdens deze borrel zal naast Jaap Smit ook aanwezig zijn; Jan Nagengast (wethouder) en Falgun Binnendijk (fractievoorzitter).

Pin It
Bekeken: 1183x
https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/