Alkmaar, 15 november.Zaterdagochtend 10 november vond rond 03.30 uur op de Noorderkade ter hoogte van de Mediamarkt een ernstige mishandeling plaats. Een 20-jarige man was samen met twee vrienden uit geweest. Zij waren onderweg naar hun auto. Zij raakten in gesprek met twee meiden. Op het moment dat zij van plan waren weer door te lopen werden zij aangesproken door een groep van circa zes mannen. Deze gaven aan aan de drie vrienden dat zij op moesten rotten. De drie liepen door maar de groep kwam hen achterna. Zij werden in elkaar geslagen. De 20-jarige man liep hierbij het meeste letsel op: twee blauwe ogen, een gekneusde hand en boven ieder oog een snee. Hij moest ter behandeling naar het ziekenhuis.

Bekend is dat er een aantal mensen de mishandeling heeft gezien. De politie wil graag met deze getuigen in contact komen. Specifiek zou zij de meiden willen spreken die vlak voor de mishandeling met de drie vrienden hebben gepraat. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Alkmaar op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Pin It
Bekeken: 1143x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/