Alkmaar, 15 november 2012. Op maandag 19 en dinsdag 20 november 2012 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan een gedeelte van de Bergerweg. De Bergerweg wordt op deze dagen, vanaf de kruising met de Stationsweg tot de kruising Van Oostsanenkade en Wognumsebuurt afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van asfalt en het aanbrengen van nieuwe markering op de zuidelijke rijstrook richting het centrum. Ook worden er schoonmaakwerkzaamheden in de Bergertunnel uitgevoerd. De werkzaamheden worden gecombineerd om overlast tot een minimum te beperken.

De werkzaamheden starten op maandagochtend 19 november om 07.00 uur en eindigen om 19.00 uur. Hierna wordt de weg tot dinsdagochtend weer vrijgegeven voor alle verkeer. Op dinsdagochtend 20 november wordt om 07.00 uur weer begonnen met de werkzaamheden. Omstreeks 19.00 uur dezelfde dag is het werk gereed. Voor het autoverkeer gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op gele borden. De route loopt via de Stationsweg, Helderseweg, Kruseman van Eltenweg en de Wognumsebuurt, in beide richtingen. Gedurende het werk zijn verkeersregelaars aanwezig om de verkeersveiligheid te waarborgen en het verkeer de weg te wijzen. Fietsers worden via het voetpad langs het werk geleid. De voetpaden blijven gewoon in gebruik.

De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de website van de gemeente onder het kopje 'Werk in uitvoering'.

Pin It
Bekeken: 1346x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/