Alkmaar, 19 november 2012.Om het meisjes zaalvoetbal te promoten werden er twee jeugdwedstrijden voorafgaand aan het hoofdduel FC Plubos- FC Gelre gespeeld. De meiden van de zaalvoetbalacademie konden zo ervaren hoe het is om een echte wedstrijd in de zaal te spelen. Daarnaast deden er ook wat oude jonge bekenden mee. Er heerste een gezellige en drukke sfeer in de sporthal. Naast speelsters waren er ook veel enthousiaste ouders op de tribune.

Bij de C'tjes kwam Jong Holland als winnaar uit de bus. Het team bestond o.a. uit een mix van meisjes die nu de voetbalacademie volgen en twee meiden die twee jaar terug al eens competitie in de zaal hadden gespeeld. FC Plubos speelde met een mix van oud en nieuw. Hoewel het met FC Plubos in de eindfase heel goed ging lukte het niet meer om de stand gelijk te trekken en werd de eindstand 2-3.

Na de eerste wedstrijd gingen alle meiden met de vrouwen gezamenlijk op de foto. Helaas zonder FC Gelre, dit team was nog onderweg. Na wat drinken, een appel en wat lekkers gingen de meiden omkleden en was het de beurt aan de oudere groep voetbaltalenten. De prima keepende Tessa Brasser had al bij de C's onder de lat gestaan en plakte daar nog even een wedstrijd aan vast. Met de hulp van haar team hield ze dit keer de nul. FC Plubos was een maatje te groot voor de enthousiaste B1 meisjes van Kolping Boys. Het verschil in ervaring leverde een 8-0 eindstand op.

B-meisje Amy Visser maakte vervolgens ook haar debuut bij de vrouwen en werd nota bene meteen 'Woman of the Match'. Helaas kon zij haar uitstekende optreden in beide wedstrijden nog niet verzilveren met een goal. Plubos 1 maakte de wedstrijd in de eindfase spannend door in korte tijd van een 5-1 achterstand in te lopen tot 5-4. De laatste minuut moest de huidige landskampioen alles uit de kast trekken om de drie punten mee naar huis te kunnen nemen. Ondanks dat FC Plubos weer geen punten haalde, zorgde de eindsprint voor een positieve stemming.

Pin It
Bekeken: 1293x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/