Alkmaar, 19 november 2012. Dat de confrontatie met ZV Haerlem 2 geen gemakkelijke wedstrijd zou worden was de dames van DAW al wel bekend. Toch konden de dames controle uitoefenen op het spel. Maar in het 1e kwart liet het zich verrassen door de goede afstandsschoten van de tegenstander, in combinatie met een snelle massale contra. Het was echter DAW dat  de score wist te openen via een goed uitgespeelde 'man meer' situatie. Daarna nam Haerlem het heft in hand en scoorde tot drie maal toe. De stand voor de eerste rustperiode werd uiteindelijk 2-3.

Het 2e en 3e kwart werden over en weer kansen gecreëerd maar beide teams kwamen niet tot scoren. In het begin van het laatste kwart kon Haerlem via een vrije worp het verschil van twee doelpunten maken (2-3 > 2-4). Eén minuut voor tijd kwam DAW nog terug en maakte er nog een spannend slot van, maar verder scoren lukte niet meer. Met deze uitslag hoeven de DAW'ers zich echter niet te schamen, daar Haerlem over vijf dames van het eerste team kon beschikken. Het is daarentegen wel jammer voor de Alkmaarse waterpolo speelsters dat zij hun ongeslagen status kwijtraakten.

Bekeken: 1352x