Alkmaar, 19 november 2012.Op 8 december a.s. organiseert stichting Het Schermereiland voor de tweede keer een gezellige Jordaanse avond met medewerking van zanger Tony Anderson. Tony heeft o.a. in het voorprogramma van André Hazes gestaan in een uitverkocht Ahoy. Naast zijn eigen liedjes bestaat zijn repertoire uit nummers van André Hazes tot Marco Borsato. Hij treedt op in binnen- en buitenland. Ook zal Tony's vriend Dorus Rijkers weer van de partij zijn. Het belooft opnieuw een gezellige en warme Jordaanse avond te worden. Iedereen is van harte welkom.

Kaarten zijn verkrijgbaar in buurthuis De Wachter, Oudorperdijkje 65, Alkmaar. De zaal gaat open om 20.00 uur, de avond begint om 20.30 uur. Entree in voorverkoop is € 4,-; aan de zaal € 5,-. Voor meer info over de avond, klik hier en voor Tony Anderson hier.

Pin It
Bekeken: 1892x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/