Alkmaar, 21 november 2012. Woensdag is er Olympisch bezoek in Alkmaar. Sprinter Jerrel Feller komt dan bij ABK-Autogas een lezing geven over zijn ervaringen bij de Olympische Spelen die dit jaar in Londen zijn gehouden. Feller mocht dan als reservelid van het 4x100m estafetteteam zelf niet meegedaan hebben, hij heeft wel het hele circus van binnenuit mee kunnen maken. Daarnaast mag hij zichzelf Europees Kampioen noemen met zijn estafetteteamgenoten. Voor de toekomst heeft hij grote plannen: hij wil de finale op de 200m sprint halen op de Spelen van 2016 in Rio. Met zijn tijd van 20.76s is hij er nog niet, maar hij nadert de door de Nederlandse Atletiekunie gestelde limiet langzamerhand.

De lezing zal een boeiend verhaal zijn over tegenslagen, doorzetten, concentratie en focus en start om 19.00. Het einde is om 21.30 uur. Toegang is 5 euro. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/