Alkmaar, 23 november 2012. Argentijnse tango is een jaar of tien geleden heel populair geworden in Nederland. Het is een dans die uitdagend wordt gevonden omdat men geen vaste passen of figuren leert. Argentijnse tango is improvisatie die berust op subtiele lichaamscommunicatie. Maar het is tegelijkertijd durven leiden, durven volgen en heel belangrijk: in het nu zijn! Om het publiek kennis te laten maken met deze tango, wordt op woensdag 28 november en op zaterdag 1 december in de avond, een demonstratie gevolgd door een proefles gegeven. De demonstratie en de les zijn door Valerie Fiteni en Paulo Moreno, tangodansers, verzorgd.

Op zaterdag 1 december kunnen de deelnemers na de proefles, vanaf 21.00 uur, ook een tango dansavond bijwonen en als ze het leuk vinden hun eerste stappen op de dansvloer zetten. Voor degene die dit nog niet durven, is genieten van het zien van ervaren dansstellen ook heel inspirerend! De proefles en de dansavond zijn gratis. Iedereen is welkom ook degene die geen lespartner hebben. Inschrijven is niet nodig. Praktische informatie: woensdag 28 november, van 19.00 tot 20.00 uur, locatie: Grand Café Koekenbier, Kennemerstraatweg 16, Alkmaar en zaterdag 1 december, les van 18.45 tot 19.45 uur en dansavond van 21.00 tot 01.00 uur, locatie: De Vigilantie, Verdronkenoord 45, Alkmaar. Meer informatie vind je hier.

Pin It
Bekeken: 2066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/