Alkmaar, 23 november 2012. Op dinsdag 20 november presenteerde Misset Horeca in de Beurs van Berlage in Amsterdam de lijst met de honderd beste cafés van Nederland voor het komende jaar. Proeflokaal De Boom heeft hierin de 54e plaats weten te bemachten. Café Hoppe is voor het komende jaar als beste uit de bus gekomen. De Bonte Koe in Purmerend kwam op de tweede plaats en derde werd De Stee in Leeuwarden. Vorig jaar eindigde De Boom een plekje hoger. Het proeflokaal is niet de eerste Alkmaarse gelegenheid die in de top-100 staat: in 2010 was Grand Café De Notaris nog op plek 29 geëindigd en in 2011 op de 39e plaats.

Het karakteristieke Bourgondische café De Boom bestaat sinds 1986 en is gelegen aan de Houttil. De ingang is aan de waterkant en biedt ook toegang tot het er boven gevestigde Biermuseum. Voor de deur is een terras gemaakt op een dekschuit, die ooit dienst gedaan heeft voor transport van duinwater en bier in vaten. Naast dat er diverse speciaalbieren op tap of uit de fles te proeven zijn, biedt men arrangementen voor groepen tot 90 personen, in samenwerking met horecagelegenheid Samen. 

Misset Horeca heeft op zijn website uitgebreide video- en fotoverslagen van de verkiezing en van diverse de horecagelegenheden.

 

 

Pin It
Bekeken: 1493x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/