Alkmaar, 26 november 2012. Ruim honderd deelnemers van het ROC Horizon College, Sector Handel & Dienstverlening in Heerhugowaard, organiseerden op zaterdag 24 november een galadiner, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan Ronald McDonald Kinderfonds. Er is een recordbedrag van 17.791 euro opgehaald, waarmee Ronald McDonald ervoor zorgt dat ouders van zieke of gehandicapte kinderen zo dicht mogelijk bij hun kind kunnen zijn in een zogenaamd Ronald McDonald Huis.

De deelnemers van het Horizon College hebben zich al wekenlang voorbereid op dit enorme evenement. Proefkoken, bestellingen doorgeven, plattegronden maken, parkeerbeheer regelen, wijnen selecteren. Dion Troumpas en Bodine Angevare organiseerden het facilitaire deel van de avond. Zij zijn laatstejaars deelnemers van de opleiding Facilitair Leidinggevende niveau 4 en dit is hun afstudeerproject. Dion: "We hebben ons al drie maanden voorbereid, daarom is het spannend om dit grote evenement nu eindelijk in praktijk te kunnen brengen." Bodine geeft aan dat alles op tot op de kleine details is voorbereid. "We hebben alles vooraf nauwkeurig besproken en vastgelegd met de diverse partijen."

Naast de fantastische prestaties van alle deelnemers van de opleiding Kok, Gastheer/Gastvrouw en afdeling Brood & Banket, Detailhandel en Facilitaire Dienstverlening, werden de ca. 280 gasten de hele avond vermaakt door diverse artiesten, zoals Jeugd trompetterkorps Alkmaar, Joyce van Berkel (tevens presentatrice), Dean Saunders en 'Back tot Waterloo' met Laura Vlasblom. De Ronald McDonald Clown heette de gasten van harte welkom en vermaakte hen met zijn trucs. Met een veiling en een loterij werd op de avond ook geld opgehaald voor het goede doel. De deelnemers een ervaring rijker, de gasten een mooie en culinaire avond en nog meer ouders die dichtbij hun zieke of gehandicapte kinderen kunnen verblijven.

Foto: Uitreiking van de cheque voor het Ronald McDonald Kinderfonds

20121125 galadiner_Ronald_McDonald_Kinderfonds

Pin It
Bekeken: 1432x