Alkmaar, 27 november 2012. Op zondag 2 december komt Dik Trom naar Theater De Vest  en de organisatie waarschuwt alvast:  "Zet je schrap! Hou je vast!" 'Dik Trom, de musical' is een heel nieuw verhaal met Nederlands jongste en bekendste held in de hoofdrol, van de makers van Kruimeltje. Dik Trom is feest en lachen voor iedereen vanaf zes jaar, en het moet de leukste musical zijn van dit jaar. Het spektakel dingt dan ook mee naar de Zapp Theaterprijs 2013. Dit is een verkiezing waarbij de jury helemaal bestaat uit kinderen en waar kinderen zelf kunnen stemmen.

Dik Trom komt niet in zijn eentje naar Theater De Vest, hij neemt een heel circus mee! Dik is namelijk verliefd. Op Nelly. Alleen is Nelly blind en daar wil Dik iets aan doen. Dus begint hij circus om geld op te halen. En met dat geld kan hij de operatie betalen die nodig is om Nelly weer te laten zien. Het moet en zal hem lukken. Al vindt hij in al zijn plannen wel de moeder van Nelly tegenover zich: Mevrouw Schimmelpenninck. Deze nare vrouw kan Dik niet uitstaan en zal er alles aan doen om hem te laten falen. Tijdens de voorstelling kun je uitvinden of het Dik lukt een echt circus te verzamelen, met acrobaten en echte olifanten. En wie toch steeds die rare zwerver is die overal opduikt. En dan is er natuurlijk nog de vraag of Nelly als ze weer kan zien Dik wel leuk genoeg vindt.

Toeschouwers kunnen achteraf stemmen op welke show de Zapp Theaterprijs 2013 verdient en kan ook vertellen wat zij van de show vinden. Dat kan allemaal op de website van de Zapp Theaterprijs. Toegangskaarten voor de de musical kosten € 24,50 voor volwassenen en voor kinderen € 20,-. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website van Theater De Vest.

Dik Trom_poster

Pin It
Bekeken: 1547x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/