Alkmaar-Bergen, 1 december 2012. Zaterdagochtend heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Bergerweg tussen Alkmaar en Bergen. Een automobilist verloor de macht over het stuur tijdens een plaatselijke hagelbui. De auto raakte in de slip en gleed het fietspad op. Twee fietsende meisjes werden zo geschept. De auto eindigde in de sloot en nam één van de meisjes en haar fiets mee. De meisjes, maar ook de vier inzittenden van de auto raakten gewond. Mensen die het ongeval zagen schoten te hulp.

De politie kwam op de plaats van het ongeval en heeft er sporenonderzoek verricht. Ook hebben zij de bestuurder getest op alcoholgebruik. De man bleek niet gedronken te hebben. Alle gewonden werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Pin It
Bekeken: 1233x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/