Alkmaar, 5 december 2012. Op 21 en 22 december organiseert Cool - Kunst en cultuur voor de tweede keer het BoNoZeKa Festival, een tweedaags bandjesfestival in Heerhugowaard. Bijna vijftig bands zullen optreden in de diverse zalen van Cool. De naam van het festival verwijst naar 'boven het Noordzeekanaal'. Alle bands, beginnend of gevorderd, van 'boven het Noordzeekanaal' zijn uitgenodigd om hun muzikale bijdrage te leveren aan het BoNoZeKa Festival. De enige voorwaarde was dat de bands voornamelijk eigen werk spelen. Cool heeft een uniek gebouw voor deze regio; er zijn meerdere ruimtes tegelijk beschikbaar voor de optredens, zowel in de theaterzaal als in het café en zelfs in het atelier. Cool kan daardoor ruimte bieden aan 48 bands. Een maand voor het festival waren er al meer dan 50 aanmeldingen van bands uit de regio.

Het voornaamste doel van het festival is een podium bieden aan bands maar om hen iets extra's te bieden worden er wel een aantal leuke prijzen ter beschikking gesteld. Vorig jaar waren het Chasing Faith, Stone Avenue en Blue Screen die er met de prijzen vandoor gingen. Dit jaar zal voor het eerst het publiek gaan stemmen op hun favoriete band. Op 27 december organiseert Cool nog een 'BoNoZeKa afterparty'. De bands kunnen deelnemen aan diverse gratis workshops en singer-songwriter Mark Lotterman treedt 's avonds op in Café Cool.

De toegang voor het festival is €5,00 per avond. Kaarten kunnen op de avond zelf worden gekocht aan de deur van Cool kunst en cultuur. Voor het optreden van Mark Lotterman op 27 december zijn ook online kaarten te reserveren. Kijk voor meer informatie over het BoNoZeKa Festival hier. op www.coolkunstencultuur.nl.

Pin It
Bekeken: 1779x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/