Alkmaar, 8 december 2012.
Woensdag 12 december zal weer een heugelijke dag zijn voor zowel de Alkmaarse Stichting Michael-Wings als het VU medisch centrum in Amsterdam. Op die dag wordt de officiële opening gehouden van het 19e Michael-Wings-Systeem van Nederland. Het Michael-Wing-Systeem stelt zieke kinderen, die voor behandeling zijn opgenomen in een ziekenhuis, in staat om te communiceren met hun vrienden en familieleden. Het is een systeem waarin internet aan bed, laptops en medisch hygiënische toetsenborden in zijn geïntegreerd, en het is ontstaan naar een idee van Michael Kenniphaas die in 2005. Michael is overleden als gevolg van van Acute Lymfatische Leukemie.

De opening zal worden verricht door Wolter Kroes en Sasja Brouwers. Bij deze opening zal naast het bestuur en vrijwilligers van Stichting Michael-Wings ook Stichting Bladt Charity aanwezig zijn die dit project volledig gefinancierd hebben. Stichting BLADT Charity ondersteunt projecten op het raakvlak van Gezondheid en Welzijn. De ondersteuning bestaat meestal uit geld (een deel van de kosten van een vastomlijnd project). Daarnaast geven zij vanuit het eigen netwerk advies, begeleiding, en soms een gift in natura.

Pin It
Bekeken: 1183x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/