De politie heeft vrijdagochtend eerst een 31-jarige vrouw uit IJmuiden en later een 34-jarige Alkmaarder aangehouden op verdenking van heling.

Rond 03:40 zagen agenten een vrouw in een auto zitten. Zij werd bevraagd en verklaarde te wachten op haar vriend, die kleren moest wegbrengen. Gelet het vreemde tijdstip, is met toestemming van de vrouw, in de kofferbak gekeken. Hierin lagen jassen, een hamer en twee, naar bleek, gestolen kentekenplaten. De vrouw is aangehouden. De auto bleef achter.

Even later kregen de agenten de melding dat de auto onderweg was. Op de Aert de Gelderlaan werd de bestuurder staande gehouden. De 34-jarige Alkmaarder is ook vanwege heling aangehouden. Daarnaast had hij nog 14 dagen gevangenisstraf openstaan. Hij had blijkbaar niet goed opgelet of de auto nog in de gaten gehouden werd.

Pin It
Bekeken: 3601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/