Alkmaar, 20 januari 2013. Zaterdagavond is voorafgaand aan de wedstrijd AZ - Vitesse in het Medisch Centrum Alkmaar de AZ fanroom geopend. Patiënten kunnen er in gepaste sfeer de wedstrijden van AZ live volgen. Tijdens de wedstrijden hangen afbeeldingen met AZ spelers en publiek langs de wand. Uiteraard ontbreken de uit het stadion bekende 'voetbalklapper' en het programmaboekje van AZ ook niet. Na de wedstrijd wordt de zaal weer geschikt gemaakt voor andere activiteiten. De fanroom is het eerste project van AZ en de MCA Gemini Groep.

Gerrit Jan Vos, lid van de raad van bestuur van de MCA Gemini Groep, en Toon Gerbrands, Directeur Algemene Zaken van AZ, waren daarom bij de opening aanwezig en hielden een korte speech. De officiele handeling werd verricht door middenvelder Maarten Martens en bondscoach Louis van Gaal, bijgestaan door een vrijwilliger en een patient(je) van het MCA.

Pin It
Bekeken: 1390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/