De Alkmaarse fractie van D66 heeft vragen gesteld aan het college over jongerenwerkster Nora Tigarti. Dit meldt het NHD. Tigarti had tot taak om de overlast veroorzakende jongeren in De Mare op het rechte pad te brengen. Een week geleden zeiden de politie en het Openbaar Ministerie al het vertrouwen in haar op, en half juni gaf de huurdersvereniging in De Mare al aan niet meer met haar te willen samenwerken. Tigarti zou eigenzinnig zijn en zonder overleg te werk gaan.

Het college van Alkmaar vindt dat haar aanpak een succes is, de oppositie vindt juist van niet. Volgens D66 is het feit dat meerdere partijen niet meer met Tigarti willen werken bovendien een duidelijk teken dat het college zich eens moet gaan afvragen of Tigarti wel geschikt is. Ook wil D66 van het college weten hoe lang ze al weten van de samenwerkingsproblemen met Tigarti en wat men denkt te gaan doen om de samenwerking te herstellen.

 

 

Pin It
Bekeken: 6386x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/