Alkmaar, 31 januari 2013. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari wordt de 3e editie van het Hielander Whiskyfestival gehouden. Met medewerking van o.a. de Ben Nevis Club wordt er een gevarieerd en uitgebreid programma geboden. Dit seizoen wordt er voor het eerst door twee leveranciers een bijzondere botteling beschikbaar gesteld in een prachtige karaf. De opbrengst van deze gevulde karaf wordt geschonken aan Stichting 't Praethuys. 't Praethuys zet zich in voor het welzijn van een ieder die met kanker te maken heeft. Het biedt aandacht, steun en informatie en is daarom door de organisatie gekozen als goed doel.

Bezoekers van het Whisky Festival kunnen hun laatste Alba's (het betaalmiddel op het festival) in een envelop achterlaten en daarmee schenken aan 't Praethuys. Na afloop van de drie sessie wordt er een envelop getrokken. De winnaar ontvangt thuis bericht en kan de prachtige "top of the line" kristallen karaf van Glencairn Crystal gevuld met een Duncan Taylor Inchgower botteling van 20 jaar oud ophalen bij de Grote Kerk Alkmaar.

Het Hielander Whisky Festival wordt gehouden op vrijdag 15 februari (sessie 1) van 18.00 tot 22.00 uur, op zaterdag 16 februari (sessie 2) van 13.00 tot 17.00 uur en (sessie 3) van 19.00 tot 23.00 uur. Kaartjes worden per sessie verkocht via de website van Theater De Vest. De entreeprijs bedraagt € 35,- p.p. Het tonen van een geldig identiteitsbewijs is verplicht want de minimum leeftijd is 18 jaar. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een origineel proefglas met opdruk en een festivalboekje. 

Pin It
Bekeken: 1600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/