Alkmaar, 4 februari 2013. Het dames zaalvoetbalteam van Plubos trad aan met twee wissels, wederom zonder Rianne van Dam maar nu ook zonder Bianca Webeling die 's middags helaas door ziekte moest afmelden. Pernis, vierde op de ranglijst en nog zonder puntverlies in 2013, kon beschikken over een voltallige selectie. Er werd niet slecht gevoetbald, al kon Plubos minder kansen creëren dan afgelopen wedstrijden. De tegengoals vielen echter weer ouderwets vanuit het niets en ietwat drollig, wat weer deed denken aan de eerste helft van het competitieseizoen. Het energiepeil daalde zienderogen.

Al snel keken de dames van Plubos tegen een achterstand aan. Zelf konden ze tot tweemaal toe net niet bij de tweede paal scoren, waar het Pernis wel lukte om de bal in het net te krijgen. Plubos had geen antwoord op het onvoorspelbare spel van de balbehendige spitsen. De derde goal viel vanuit een miraculeus balletje van achter het standbeen. Plubos probeerde de druk te verhogen maar oogde zeker na de tegengoals vermoeid.

De tweede helft kwam Plubos sterk uit de startblokken, nadat Nanouk Groentjes een afstandschot van Suzanne Bakker prima stopte, en maakte het Pernis nu moeilijker. Amy Visser speelde zich mooi vrij maar had vervolgens ruzie met de vloer en miste de bal. In plaats van terug te komen in de wedstrijd was het echter Pernis die de nogmaals scoorde, waardoor er 4 - 0 op het bord kwam te staan. Met de wedstrijd tegen watervogels nog in het achterhoofd, waar ze eenzelfde achterstand hadden goedgemaakt, ging Plubos gestaag door met jagen. Dit werd uiteindelijk beloond met een mooie goal. Weer was het Amy die na een mooie actie meerdere verdedigers op het verkeerde been wist te zetten. Waar iedereen dacht dat ze zelf zou schieten haalde ze de bal verrassend terug en speelde Brigitte Pluijmers aan, langs de op haar afstormende verdedigers, die geheel voor open goal niet verzaakte.

Er kwam een leuk vervolg. Pernis hielp Plubos een handje door zelf de 4-2 te maken en meerdere open kansen te laten liggen. Nanouk Groentjes deed haar werk samen met de twee palen. Plubos rook kansen om de stunt tegen Watervogels te herhalen. Drie minuten voor het einde maakte een onderschepping van Suzanne Bakker aan dat idee een einde. Door twee vrouwen werd Nanouk kansloos uitgespeeld (5-2).

22 februari mag Plubos het nogmaals proberen om winst te pakken in Rotterdam in de strijd om de Landelijke Beker. Coach Ron Admiraal denkt nu te weten hoe. 

Pin It
Bekeken: 1236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/