Alkmaar, 5 februari 2013. Eind februari 2013 gaat zwembad de Hoornse Vaart van start met het project 'swimming obese'. In de afgelopen dertig jaar is het percentage mensen met overgewicht in Nederland sterk toegenomen. Gedurende twaalf weken worden de deelnemers intensief begeleid op het gebied van bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband. Doel is het kwijtraken van zoveel mogelijk overtollige kilo's lichaamsgewicht, het aanleren van een gezonde leefstijl en het verbeteren van de conditie.

Voor mensen met overgewicht is het beoefenen van activiteiten in het water gemakkelijker dan op het land, gewrichten worden immers minder belast door de opwaartse kracht van het water. Inspelend op deze feiten en aansluitend bij het Alkmaarse gezondheidsbeleid 'Alkmaar Actief', start zwembad de Hoornse Vaart daarom dit intensieve programma, onder andere in samenwerking met gewichtsconsulent en vitaliteitscoach Anouk Kroone. Door (bijna) dagelijks te sporten en kennis op te doen over een gezond voedingspatroon kan een nieuwe leefstijl aangenomen worden die na het programma door de deelnemers zelf voortgezet kan worden.

Het programma is in eerste instantie gericht op volwassenen. De kosten zullen per persoon verschillen, afhankelijk van de tegemoetkoming die uw zorgverzekering betaalt. Als u interesse heeft en meer informatie wilt dan kunt u vrijblijvend een van de voorlichtingsbijeenkomsten in de Hoornse Vaart bezoeken. Op woensdag 13 februari van 19.30 – 21.00 uur en zaterdag 16 februari van 10.30 - 12.00 uur worden deze georganiseerd, aanmelden kan bij de receptie van zwembad de Hoornse Vaart, of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 1498x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/