Ook al zijn het er nu twee minder, de politie waarschuwt opnieuw voor louche klusjesmannen in de regio. Donderdag was het raak in Heiloo. Een bejaarde, alleenwonende, dementerende vrouw had haar meubels laten stofferen en kreeg ze wel hersteld terug, maar met een rekening van liefst € 9.400.

De vrouw was eerder deze week benaderd en liet zich tot een overeenkomst verleiden. Toen ze de meubels en de buitensporig hoge rekening kreeg, grepen haar kinderen en kleinkinderen in en haalden de politie erbij. De vrouw deed aangifte voor oplichting en daarna zijn de 53 en 25-jarige mannen uit Monnickendam aangehouden.

Zo gebeurt het wel vaker dat mensen een veel te hoge rekening krijgen, werk onzorgvuldig gedaan wordt of gewoon niet af is. Het gaat om Britse Travelers, maar het kunnen net zo goed net Nederlandse klussers zijn. De politie raadt af in zee te gaan met bedrijven die zomaar hun diensten aanbieden, of toch op zijn minst goed uit te zoeken met wie men te maken heeft.

Pin It
Bekeken: 3698x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/