Alkmaar, 6 februari 2013. Mensen met een beperking, handicap of chronische ziekte maken vaak extra kosten vanwege hun handicap of ziekte. Veel van deze kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Deze mensen kunnen door MEE gratis geholpen worden bij het invullen van de belastingaangifte. MEE organiseert belastingspreekuren en geeft samen met de CJG-raad een belastingbrochure uit met tips. Deze brochure verschijnt eind januari. Het is wel heel belangrijk dat mensen die naar een belastingspreekuur van MEE komen een DigiD code in bezit hebben. DigiD staat voor digitale identiteit en is een strikt persoonlijke combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze DigiD is nodig om voor 2013 belastingaangifte te kunnen doen.

Geld terug van de Belastingdienst, het kan nog steeds. Mensen die aantoonbaar veel uitgaven hebben gedaan voor zorg, hulpmiddelen en voorzieningen, komen vrijwel zeker in aanmerking voor de aftrek van specifieke zorgkosten. U mag alleen het deel van de uitgaven aftrekken dat uitkomt boven een bepaalde drempel. De hoogte van deze drempel hangt af van uw drempelinkomen. Hoe dit precies in elkaar steekt, kan gelezen worden in de gratis belastingbrochure en u vindt extra informatie op onze website. MEE organiseert ook belastingspreekuren, waarin een medewerker van MEE ondersteunt bij het doen van aangifte, waarbij specifiek wordt gekeken welke kosten opgevoerd mogen worden ten gevolge van handicap of chronische zieken. Daarnaast is het belangrijk dat dit jaar de belastingaangifte op tijd ingediend wordt, mocht de aangifte niet op tijd binnen zijn bij de belastingdienst , dan loopt degene die aangifte doet het risico op een boete.

Voor het maken van een afspraak kunnen belangstellenden onder andere via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.contact opnemen met MEE Noordwest-Holland. Meer informatie is te vinden op de website.

 

Pin It
Bekeken: 1322x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/