Alkmaar, 7 februari 2013. Sweet Sixty muziek- en dansevents organiseert op 19 april het tweede Sweet Sixty dans- en muziekfeest in het AFAS-stadion in alkmaar. Sweet Sixty is een platform voor activiteiten en evenementen dat speciaal bedoeld zijn voor actieve en volop in het leven staande 50 en 60 plussers. Een van de activiteiten van Sweet Sixty is het organiseren van bijzondere dans- en muziekavonden. Het motto luidt altijd 'genieten en bewegen'. De evenementen vinden plaats op bijzondere en veilige locaties. De avonden staan in het teken van de vrolijke en muziek vernieuwende jaren tussen 1955 en het einde van de jaren '60. Dit is de periode van de opkomst van Elvis en het begin van de rock 'n roll. Het was rebelse periode van de jeugd van toen.

De sfeer uit de jaren '50 en '60 is terug te vinden in de aankleding van podium en zaal en uiteraard in de muziek van die tijd. Muziek die wordt gebracht door professionele live bands en die de deelnemers voor een avond terugbrengt in een tijd die bij velen mooie en nostalgische herinneringen oproept. Er is bij de doelgroep grote behoefte aan een dergelijk evenement. Want gesteld kan worden dat weinig tot niets op uitgaansgebied voor deze leeftijdsgroep georganiseerd wordt. Sweet Sixty vult die behoefte daarom in. Het eerste evenement, op 17 november jongstleden, was een groot succes. Afgaande op die eerste aflevering worden er 800 tot 1250 deelnemers verwacht voor deel twee.

Om de evenementen optimaal in te vullen en daarbij toch een betaalbare entreeprijs te hanteren zoeken de organisatoren voor ieder event de support van een aantal sponsors. Informatie over contactpersonen is te vinden op de website van Check Events.

 

Pin It
Bekeken: 1703x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/