Ook aan het eind van dit jaar organiseert Alkmaar Sport een sportverkiezing in gemeente Alkmaar. In het vernieuwde sportcomplex De Meent worden de sporter, sportploeg, het sporttalent, de sportcoach en de aangepaste sporter van het seizoen 2015-2016 in het zonnetje gezet. Ook wordt er een waarderingsprijs uitgereikt. Het is nu mogelijk om kandidaten te nomineren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gedurende het jaar worden sporters en teams die een prestatie op nationaal en internationaal niveau al gefeliciteerd door de Sportwethouder of zelfs de burgemeester van Alkmaar. Zij zijn automatisch genomineerd, maar de groep kanshebbers is veel groter, dus wordt aangeraden sporters te nomineren, Voor de waarderingsprijs kan men naar eigen inzicht kandidaten met een groot hart of een grote inzet voor de Alkmaarse sport aanwijzen. De genomineerde dient in gemeente Alkmaar te wonen of verbonden te zijn aan een Alkmaarse sportvereniging. De prestaties dienen geleverd te zijn tussen 1 november 2015 en 31 oktober 2016.

Een jury zal in november per categorie tot een selectie van drie genomineerden komen. Tijdens een wervelende avond in De Meent worden in december de winnaars bekendgemaakt. De datum wordt later vastgesteld.

Meer informatie op alkmaarsport.nl/sportkampioenen.

Pin It
Bekeken: 3482x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/