Alkmaar , 7 februari 2013. Wijkcentrum Daalmeer, gelegen in gebouw "De Daalder", organiseert in het eerste half jaar van 2013 een aantal leuke activiteiten. Dit is een gezamenlijk initiatief van De Waerden, Esdégé Reigersdaal, Philadelphia, GGZ NHN, WonenPlus Alkmaar, Wijkcentrum Daalmeer, Kern 8 en MEE Noordwest-Holland. Het gaat bij deze activiteiten om het samenbrengen en ontmoeten van verschillende groepen mensen. De activiteiten worden georganiseerd in wijkcentrum de Daalder aan de Johanna Naberstraat 77B, een plek waar iedereen welkom is en waar ontmoeting plaatsvindt.

Uitgangspunt van dit initiatief zijn niet de beperkingen maar de mogelijkheden, waar kwaliteiten en talenten worden benut. Een overzicht van de activiteiten: donderdag 14 februari tussen 15.00 en 16.30 uur is er de WonenPlus Alkmaar High Tea. Zaterdag 16 maart tussen 19.30 en 22.30 uur is er een dans & muziekavond genaamd 'Philadelphia Voetjes van de vloer'. Vrijdag 19 april is er tussen 19.30 en 22.00 uur  van GGZ NHN 'Creatief met noten. Dit is een open podium voor muziekliefhebbers. Donderdag 16 mei tussen 14.00 en 16.30 uur wordt door Esdégé Reigersdaal 'Kunstzinnig samenzijn' georganiseerd. Op deze middag kan men bloemen vilten. Tot slot is er op donderdag 13 juni tussen 14.00 en 17.30 uur van De Waerden een expositie. Daarnaast zijn er natuurlijk de normale wekelijkse activiteiten.

Voor meer informatie en kan men terecht op de website van WonenPlus en de website van Wijkcentrum Daalmeer. 

Pin It
Bekeken: 2295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/