Alkmaar, 8 februari 2013. Op woensdagmiddag 13 februari verzorgt Paul Pas, reisleider op riviercruiseschepen, een presentatie over riviercruises. De presentatie is in de bibliotheek van Alkmaar en begint om 14.00 uur. Paul is een ervaren reisleider op riviercruiseschepen en vertelt over zijn passie. Sinds zijn pensionering in 2008 heeft hij 35 cruises geleid op de Rijn, Moezel, Donau, Rhône/Saône, Schelde, Maas, maar ook op het IJsselmeer en de Waddenzee. Paul Pas wil graag een duidelijk beeld geven van wat een riviercruise inhoudt. Na de presentatie kunt u goed beoordelen of een riviercruise een vorm van vakantie is die u aanspreekt.

Tijdens deze presentatie kan men horen en zien wat er te beleven valt onderweg. Niet alleen maar lekker eten en gezelligheid in de avond, maar ook concertbezoek, excursies door een prachtige omgeving, of bezoek aan musea, kastelen en steden. Vaak in combinatie met een wijnproeverij, winkelen en een tochtje door een mooie stad. U komt te weten waar er gevaren wordt, hoe het leven aan boord is, en ook nautische aspecten komen aan bod. U zult verrast zijn over het comfort en de luxe aan boord.

Paul Pas is onafhankelijk reisleider, dus het is niet mogelijk om een cruise via hem te boeken. De organisatie van deze lezing is in handen van Bibliotheek Kennemerwaard en de Volksuniversiteit Alkmaar. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op woensdag 13 februari om 14.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. De toegang is € 6,00 en voor bibliotheekleden en cursisten van de VUA slechts € 5,00. Reserveren kan bij de Klantenservice in de bibliotheek en is ook mogelijk per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 1525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/