De Seniorenpartij Alkmaar is flink verontwaardigd over de op het laatste moment afgeblazen persconferentie over de besluitvorming rond de Bierkade-Wageweg. Niet eens om het feit dat het college er mogelijk tweerichtingsverkeer met een fietsstraat van wil maken, maar voorat omdat de partij niets van de persconferentie wist. Fractievoorzitter Arie Epskamp: “Je zou toch bijna gaan denken dat ze vergeten zijn dat er een gemeenteraad bestaat.”

Hij schrijft in een open brief dat zijn partij woensdag in de krant moest lezen over de persconferentie en vraagt zich af “hoe het toch bestaat dat zo een majeur besluit tijdens het zomerreces wordt gepresenteerd zonder vooraankondiging richting de gemeenteraad." Ook is de partij geschokt over het feit dat ook de Fietsersbond en Hart van Alkmaar niet op de hoogte waren.

De persconferentie over de Bierkade-Wageweg is niet het enige waar de SPA naar eigen zeggen niet van op de hoogte is gesteld; ook van garantstellingen rond het ziekenhuis dat toch in Alkmaar blijft en nu extra parkeergelegenheid nodig heeft wist de SPA en andere partijen met hen niets.

Wat de SPA betreft bedrijft het college “dit soort besluiten en met name de manier waarop het gecommuniceerd wordt” geen ordentelijk bestuur.”

Pin It
Bekeken: 4011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/