Stompetoren, 09 februari 2013. De nacht van vrijdag op zaterdag bracht opnieuw sneeuw waardoor er ook op de wegen een laagje sneeuw lag. En daar waar er nog niet niet geveegd en/of gestrooid was, was het verraderlijk glad. Één van die plekken was zaterdagochten de N243 bij Stompetoren waar de randen van de weg spiegelglad waren. De weg leek schoon maar op diverse plekken was de sneeuw platgereden tot doorzichtig ijs. Het ís te zien omdat het iets meer glimt dan de rest van de weg, maar remmen op een dergelijke plek veroorzaakt voor verlies van alle controle over het voertuig. En dat overkwam een Poolse man die met zijn auto van de weg gleed en in het water van de Noordervaart terechtkwam.

Over de auto maakte hij zich geen zorgen, voor €500 heb je immers een andere. Hij was voornamelijk blij dat hij zelf niets had, behalve ijskoude voeten en benen. Hij moest nog wat langer wachten dan verwacht omdat de berger zijn lier kapot trok. De kabel schoot onder een geleiderol door waardoor een andereberger werd opgeroepen.

 

 

Pin It
Bekeken: 1551x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/