Volgens de PvdA fractie in Alkmaar hebben er in Alkmaar tot nu toe geen bedreigende confrontaties plaatsgevonden tussen mensen uit de Turks-Nederlandse gemeenschap. Dit staat haaks op de mening van de VVD dat er zelfs vragen over stelde. Wel wordt onderkend dat sinds de couppoging in Turkije de “politieke verschillen op scherp staan”.

Maar het persbericht van de VVD is volgens Mohamed Nabih, Raadslid van de PvdA in Alkmaar “volledig gebaseerd op één anonieme bron met voorbeelden van social media, die niet perse van toepassing zijn op de Turks-Nederlandse gemeenschap in Alkmaar”. Hij heeft die conclusie getrokken na tientallen gesprekken met Turkse Alkmaarders. “Niemand gelooft dat er bedreigende en intimiderende confrontaties hebben plaatsgevonden in Alkmaar”.

Nabih heeft contact opgenomen met Burgemeester Bruinooge om te vragen of hij als burgervader in gesprek zou willen gaan met de verschillende sleutelfiguren in de Turks-Alkmaarse gemeenschap, maar die bleek al bezig om afspraken te maken met vertegenwoordigers uit de Turkse gemeenschap.

Pin It
Bekeken: 3934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/