Alkmaar, 11 februari 2013.  De dames en de coach van het eerste waterpoloteam van DAW begonnen zaterdagavond in Merwedebad in Nieuwegein met een wat somber gevoel tegen het thuisspelende Aquarijn. Zij hadden de scheidsrechter eerder eens getroffen, en vonden hem toen behoorlijk tegen hen fluiten met een instelling van 'die gaan toch niet winnen'. Of dit invloed had valt te bezien, maar feit was wel dat de Alkmaarders na het eerste kwart al met 0 - 4 achter stonden en een speelster hadden met twee persoonlijke fouten. Dit versterkte het gevoel dat ze hadden voor de scheids. Toch knokte het team zich steeds terug in de wedstrijd. Maar op de momenten dat de aansluiting binnen bereik was, volgende er weer een onverklaarbare beslissing. De dames overwonnen de vele 'man-minders' en strafworpen. Daar tegenover stond dan weer dat ze slordig met hun 'man-meer' situaties omgingen. Uiteindelijk kwam DAW ondanks alles nog terug tot 8 - 7. 

De laatste minuut mocht coach Jan Koekenbier niet afmaken vanwege een rode kaart, na eerder al een gele ontvangen te hebben Dit kwam door een spelregelopmerking die hij naar een speelster riep. Een speelster van Aquarijn hield de bal onder de oksel onder water, maar een DAW-speelster op een meter of vier had dit niet in de gaten en zocht de bal. De laatste keer dat ik de Koekenbier weggezonden was, was ook bij deze scheidsrechter. DAW heeft na afloop van de wedstrijd protest aangetekend tegen een beslissing van deze scheidsrechter, die speelster Tamika van 't Hoff haar derde persoonlike fout en daarmee uitsluiting al in het 2e kwart had opgeleverd.

 

Pin It
Bekeken: 1144x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/