De 3e Bootcamp Obstacle Run op 11 september wordt groots. Het parcours zit vol nieuwe, uitdagende en spectaculaire obstakels, er zijn meer 'operaties' (startvakken) dan vorig jaar zodat meer mensen mee kunnen doen.

Bijna 40 obstakels staan straks klaar bij Geestmeramacht in Langedijk. Naast toppers zoals Cliffhanger, Lord of the Rings, Monkey Hang en Mud Trenches zijn er nog meer spectaculaire en nieuwe uitdagingen. Zo is er de Heavy Mud Crawl, oftewel 70 meter tijgeren met op- en afdalingen door de modder, of van 10 meter hoogte naar beneden glijden met de Bomb Drop Slide.

De operaties stromen vol, er zijn er nog maar een paar open! De afstanden van 6, 12 of 18 kilometer kunnen individueel of met een team worden gelopen. Na de Run is er een DJ en eet- en drink gelegenheid. Meer informatie op bootcamp-run.nl.

Pin It
Bekeken: 4037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/