De OPA-fractie heeft vernomen dat het jubileum van Cultuurpark De Hout 'in duigen dreigt te vallen' door het niet verlenen van de vergunning voor de voorstelling 'Schraapzucht' op 25, 26 en 27 augustus. Parkevenementen mogen tot een half uur voor zonsondergang duren. De voorstelling moet om 20:15 uur klaar zijn, maar staat gepland van 20:30 tot 21:20 uur. De betrokken commissie wil geen uitzondering maken die precedentwerking kan creëren.

OPA vindt dat het toch bijzondere jubileum een echt feest moest zijn voor bezoekers en vrijwilligers en vraagt het college om toch een uitzondering te maken voor drie keer één uur. Ook omdat er al vele uren in de voorbereiding zitten en er kosten zijn gemaakt. OPA heeft daarnaast niet het idee dat de natuur en omwonenden niet extra gestoord zullen worden.

Overigens is op 7 juli een motie aangenomen die parkevenementen toestaat tot 23.00 uur, maar die is nog niet verwerkt in het beleid.

 

Pin It
Bekeken: 4158x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/