Eerder kreeg Cultuurpark De Hout geen vergunning voor haar jubileumweekend met de voorstelling Schraapzucht, omdat het evenement  een uur te laat op de avond plaats vinden. De regel is dat parkevenementen tot een half uur voor zonsondergang mogen duren. Op 25, 26 en 27 augustus is dit 20:15 uur. Schraapzucht staat gepland van 20:30 tot 21:20 uur. Een uitzondering werd aanvankelijk niet gemaakt vanwege het risico op precedentwerking, maar de gemeente is tóch overstag gegaan.

De OPA-fractie had een verzoek om doorgang ingediend bij het college, wijzend op het feit dat die regeling na een motie eigenlijk al versoepeld is en dat er al veel tijd is geïnvesteerd en ook kosten voor promotiemateriaal, met daarop de genoemde tijden. Ook verwacht OPA niet dat drie keer een uurtje later de natuur en omwonenden echt zal storen. Blijkbaar trok dit verzoek het college over de streep.  (foto: Henry Krul)

Pin It
Bekeken: 3753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/