Het AFAS stadion van AZ vormt donderdag 6 oktober het decor van het EK-kwalificatieduel Jong Oranje - Jong Turkije. De aftrap is om 18.30 uur. Het wordt de vierde keer dat Jong Oranje in Alkmaar een thuiswedstrijd speelt.

In de thuishaven van Jong Oranje-internationals Joris van Overeem, Dabney Dos Santos en Derrick Luckassen speelt het elftal een belangrijke poulewedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2017 in Polen. Jong Slowakije staat met 12 punten uit 5 wedstrijden ruim op kop, gevolgd door Jong Oranje met 9 punten. Turkije heeft 6 punten uit 4 wedstrijden en ook Wit-Rusland is met 7 uit 5 nog kanshebber. Jong Oranje speelt op vrijdag 2 september in en tegen Wit-Rusland.

De laatste wedstrijd in Alkmaar van Oranje <21 was op 9 oktober 2014 tegen Portugal in de play-offs voor het EK 2015. De Portugezen waren met 0-2 te sterk. Jong Oranje speelde in 2006 en in 1980 nog twee oefeninterlands in ‘De Kaasstad’ tegen respectievelijk Engeland (0-1) en Frankrijk (3-2).

De vrije verkoop loopt via de KNVB Ticketshop. De toegangsprijs is €7,50. Wie tien of meer kaartjes via de webshop bestelt, betaalt €5 per stuk.

Pin It
Bekeken: 3173x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/