Alkmaar/Heerhugowaard 20 februari 2013. Bij Cool staat weer een nieuw lang weekend voor de deur met allerlei voorstellingen. Vandaag begint het al met De Wereldband. De groep speelt met kisten vol muziekinstrumenten, stuiterballen en trampolines zijn al in de vrachtwagen geladen. De vindingrijke musici van de acrobatische Wëreldbänd buitelen als een stel ontsnapte apen door het theater. Druk op 'play' en ze spelen de grond onder je voeten vandaan! Vrijdag en zaterdag presenteert Roué Verveer 'In Zeer Goede Staat'. Met zijn vorige shows, zijn bijdrage aan Caribbean Combo en een nominatie voor de Neerlands Hoop bewees Verveer dat hij een blijvertje is in cabaretland. Bekende thema's als de verschillen tussen man en vrouw maar ook maatschappelijke misstanden passeren de revue. Zondag is het de beurt aan Eva Tebbe en Ekatarina Levental. Zij zijn twee harpistes waarvan de laatste ook als mezzosopraan een aandeel levert.

De agenda van Cool loopt door in de volgende week. Woensdag 24 februari is Laura Dolbron er met 'Sartre zegt Sorry'. Sommige meisjes vallen op verkeerde mannen, Laura van Dolron valt op verkeerde filosofen. Eens in de paar jaar komt de beroemde filosoof Sartre (1905-1980) Laura opzoeken met grote woorden als 'vrijheid' en 'verantwoordelijkheid'. Dit keer loopt het echter anders dan anders. Op zaterdag 2 maart treedt Spinvis op. 'Tot ziens, Justine Keller' is de titel van hun laatste album. Na een jaar langs popzalen en festivals te hebben gezworven, komt het illustere gezelschap eindelijk weer naar de theaters. In het stille duister van de zaal komt de muziek misschien wel het best tot zijn recht. De band wordt speciaal voor deze theatertournee aangevuld met bijzondere muzikanten. 


Kaarten voor voorstellingen en optredens kunnen gereserveerd worden via de website van Cool.

 

Pin It
Bekeken: 1600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/