Alkmaar, 20 februari 2013. Op dinsdagmiddag werd een 87-jarige vrouw het slachtoffer van een babbeltruc. Omstreeks 15.30 uur werd er aan de deur gebeld van de flatwoning van de vrouw aan de Van de Veldelaan. Ton zij open deed stond er een man die vertelde een pakketje voor haar te hebben. Hij had het pakket even in de lift laten liggen en deed het verzoek dat de vrouw even mee zou lopen. In de lift bleek het adres verkeerd te zijn en vertrok de man weer. Toen zij bij haar voordeur kwam, zag zij nog juist een man via de brandtrap weglopen. In haar woning bleken sieraden te zijn gestolen.

De man die zogenaamd het pakket kwam brengen was ongeveer 30 jaar oud, had een buitenlands uiterlijk, een fors postuur en kort bruin haar. Hij droeg een wit shirt met horizontale bruine strepen en een beige jas. Hij sprak accentloos Nederlands. Eventuele getuigen of slachtoffers van de man worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar. 

Pin It
Bekeken: 947x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/