Alkmaar, 21 februari 2013. De kunstveiling voor War Child op zondag 24 maart in Theater De Vest biedt voor bedrijven een bijzondere kans. De organisatoren zijn op zoek naar bedrijven die willen doneren aan War Child in ruil voor mooie kunst. Hetty Branderhorst en Ceda Lablans organiseren in het kader van 538 voor War Child op die dag een kunstveiling. Er wordt door 34 regionale, gevestigde kunstenaars werk gedoneerd, waarvan de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Uiteraard kunnen particulieren en bedrijven kunstwerken kopen, maar de organisatie wil graag ál het werk verkocht krijgen en heeft hiervoor een nieuw fenomeen bedacht: blind kopen.

Blind kopen is een interessante optie voor bedrijven, die niet zozeer op persoonlijke smaak willen selecteren. Zij geven alleen algemeen aan wat zij willen hebben (bijvoorbeeld een beeld) en voor het donatiegeld krijgen zij een resterend kunstwerk met dubbele richtwaarde van een regionale kunstenaar, en worden vermeld op de website van Kunstveiling Alkmaar. Uiteraard is het voor bedrijven ook mogelijk zelf een kunstwerk uit te kiezen via de veilingmeester. Verdere informatie is te vinden op de reeds genoemde website. 

Pin It
Bekeken: 1494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/