Mochten onderhandelingen over een nieuw huurcontract voor het COC Alkmaar (Nederlandse vereniging tot integratie van homoseksualiteit) aan de Bierkade stuk lopen, dan ziet de BAS-fractie een goed alternatief in het pand aan de Koningsweg 67-73, waar voorheen een videotheek zat.

Het huurcontract van het COC verloopt bijna. BAS heeft vernomen dat onderhandelingen over een nieuw contract stroef verlopen en dat de organisatie zich tot de gemeente heeft gericht voor bemiddeling en alternatieven. Dit heeft nog geen concrete resultaten opgeleverd terwijl de urgentie groot is.

BAS heeft het COC gewezen op de voormalige videotheek aan de Koningsweg 67-73. Het pand staat te koop. Het COC is geïnteresseerd maar dan alleen in de begane grond. "De bovenverdieping zou kunnen worden herontwikkeld, bijvoorbeeld voor woningbouw", aldus fractievoorzitter Ben Bijl. Dan kan de lelijke gevel aan de zijde Doelenveld meteen een facelift krijgen.

Het Doelenveld kan zich de komende jaren ontwikkelen tot een mooi nieuw stadsplein met wonen, werken en uitgaan, zonder verlies van parkeerruimte. Wat BAS betreft past het COC hier prima bij. Daarom zou de fractie graag van het college willen weten hoe het met de onderhandelingen gaat en of het die mening deelt.

Pin It
Bekeken: 5030x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/