Alkmaar, 22 februari 2013. Donderdag 21 februari organiseerde Sportbureau Alkmaar in het Sportpaleis Alkmaar een groot sportspektakel. Meer dan 400 kinderen namen deel aan het spektakel met onder andere springkussens, sportclinics en een spectaculair optreden van Femke Meines. Wethouder Peter de Baat trapte de Alkmaar Actief campagne af door de winnende naam voor de Alkmaar Actief-mascotte, Freddy Fit, te onthullen. Op de donderdag in de korte schoolvakanties organiseert het Sportbureau Alkmaar jaarlijks een sportspektakel. Dit jaar werd dit georganiseerd in het Sportpaleis Alkmaar en het werd samengevoegd met de kick-off van Alkmaar Actief, het gezondheidsstimuleringsprogramma van de gemeente Alkmaar.

Meer dan 600 jonge Alkmaarders hadden meegedacht over een naam voor de mascotte van Alkmaar Actief. De 6-jarige Ruben Snellaars wist de best passende naam, Freddy Fit, te verzinnen en won daarmee een sportpakket van zijn favoriete sport voetbal. Hij was dan ook erg blij met het AZ-shirt met zijn eigen naam erop. De door hem benoemde mascotte beloonde Ruben nog met een nieuwe voetbal en een cadeaubon voor nieuwe voetbalschoenen. Onder aanmoediging van wethouder Peter de Baat werd om 13:30 uur Femke Meines door alle aanwezige kinderen en ouders het podium opgeroepen. DeTuitjenhornse heeft in 2012 het AVRO junior songfestival gewonnen en wist ook in het Sportpaleis los te krijgen.

Met meer dan 400 bezoekende kinderen en misschien wel net zoveel ouders was het Sportspektakel een groot succes. Met rode wangen en razend enthousiast verliet iedereen rond 4 uur het Sportpaleis weer. De locatie is nog niet bekend, maar de donderdag in de Herfstvakantie kan iedereen zich opmaken voor een nieuw sportspektakel. Meer informatie over het sportspektakel is te vinden op de website van het Sportloket.

Foto: Femke Meinis tijdens haar optreden.

FemkeMeines 720x480

 

Pin It
Bekeken: 1350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/