Alkmaar, 25 februari 2013. In Wormerveer hebben de dames van waterpoloteam DAW zaterdagavond hun wedstrijd zoals was te verwachten gewonnen van thuisspelende ploeg De Ham 3. Nadat de Alkmaarders een 0-2 voorsprong hadden opgebouwd in het 1e kwart, bleef de tegenstander in het 2e kwart bij (3 –5). Daarna gingen de dames rustig verder met scoren en bleven goed verdedigen. In het laatste kwart maakte Tamika van 't Hoff een hattrick via twee overtuigend genomen strafworpen en een zeer fraai afstandschot, na goed aangeven van Saskia Kansen. De dames van DAW konden tevreden naar huis met een eindstand van 5-13.

Bekeken: 1067x