Alkmaar, 28 februari 2013. De fracties van de Partij van de Arbeid in de regio Alkmaar hebben met verbazing kennis genomen van de opstelling van de VVD in de regio in de richting van de Huisvuilcentrale (HVC) Alkmaar. Vooral de vraagtekens die de VVD plaatst bij de strategische keuzes van de HVC baren de PvdA zorgen. De PvdA is voorstander van een HVC die als nutsbedrijf namens 48 aandeelhoudende gemeenten en 6 waterschappen midden in de maatschappij staat. En waarbij deze zich sterk richt op afvalinzameling maar ook op verduurzaming van de energievoorziening.

Volgens de PvdA moet men juist nu willen investeren in gezamenlijke slimme energie-oplossingen zoals restwarmte, zonne- en windenergie, maar ook stadsverwarming. Deze dragen bij aan een duurzame leef- en woonomgeving voor de inwoners van onze regio. Voor de PvdA is dit een noodzakelijke, slimme en strategisch juiste zet voor een minder van fossiele brandstof afhankelijke toekomst en het borgen van een betaalbare energievoorziening op basis van een nutsvoorziening van en voor de inwoners van de aandeelhoudende gemeenten. 

Pin It
Bekeken: 1365x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/