Alkmaar, 1 maart 2013. Evean, 't Praethuys en Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op dinsdag 12 maart a.s. een themamiddag voor mensen met kanker en hun naasten over 'Palliatieve sedatie en euthanasie'. Deze bijeenkomst is de zesde van een serie van acht themamiddagen over kanker. De middagen staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Deze themamiddag wordt verzorgd door deskundige mevrouw Y. van Ingen, specialist ouderengeneeskunde. Weten dat je niet meer beter wordt, is vaak een moeilijk proces om dit te kunnen aanvaarden. Regie over eigen leven en sterven kan dan belangrijk zijn. In deze bijeenkomst wordt stilgestaan bij het sterven. Hoe ga je dood? Er wordt ruim ingegaan op palliatieve sedatie en euthanasie.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in 't Praethuys, Westerweg 50 te Alkmaar. Vanaf 13.45 uur is de zaal open en staan de thee en koffie klaar. Het bijwonen van deze middag is gratis. Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van het MCA. Voor deze themamiddag is een minimum aantal van acht personen vereist en een maximaal aantal van vijfentwintig.

 

Pin It
Bekeken: 1130x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/